torstai 10. tammikuuta 2013

Top 10 Kotimaiset Levyt 2012!! PJERKELZ!!


DerpderpDERPDerP!! 


Tein tämmösen vitun randomin blogin. :DDDDDDDDD 
Syystä että halusin listata mun 10 lemppari kotimaista (ja ulkomaista) levyä vuodelta 2012!! En ole hirveästi kuunnellut tänä vuonna kotimaisia uutuuksia, mutta kyllä silti olen löytänyt tästä vuodesta ne helmet ja yrjöt. IFYUNOUWHATIMEAN XPPP!!       Juuuuuuuuu mut täs olis dem ablumzzzz:










































10. Napoleon Skullfukk - He Came With Rats

Elikkäs brutaalia dödistä ja erittäin makoisaa sellaista. Riffit pörisee oikein mukavasti ja pituuskin on sopiva. Pystyy pyörittämään silloin, jos vaikka aikaa on vähän. Mielestäni tämä on erittäin hyvä debyytti ja muutenkin kova levy ja myös kuuluu tälle liian eebbiselle listalla :)) kannatan ehdottamasti kuuntelemista, jos digauttelet dödistä. 5/5!!
Lembbari raidat: When His Blade Meets Grey, He Came With Rats, Abomination Of Demise ja Their Eyes Were Watching

























                                                                                                                    

9. Psykoanalyysi - Julistus EP

Anarkiaa ja vitutusta levittävä Psykoanalyysi onnistui taas tekemeen ihan vitun kovan levyn xDD. Vaikka ite ei oo tullu kuunneltuu tätä niin paljoo ku sitä edellistä niin on kyl silti mahtava levy. Voi olla että olisi päätynyt korkeammalle sijallekkin, jos olis ehtiny kuuntelemaan tätä enempi. Mutta hyvä levy ja vuoden krusti julkaisu pokaali lähtee pergel :DDD
Parhaad vibrat: Me emme luovuta, Free Pussy Riot!, Kahleet, Poliitikkovihan anthemi ja Kusipää kaljanpöllijät

















8. Mikko Herranen - Kylmä Maailma

Yleensä en jostain syystä ole innoissani, jos joku tämmöinen laulukilpailuformaatista pinnalle tullut artisti tekee levyn. Mutta tässä on suuri poikkeus. Biisit on sopivan jämäköitä ja lyriikat on aika synkkiä ja kuvaavat todella hyvin albumin nimeä (:D) . Ite diggailen kyllä, jos sanoitukset herättää vähän erillaisia tuntemuksia (derptones). Herrasen ääni on kans perkeleen makea ihan näin btw :DDD. Myös propsit siitä, että teki koko levyn ihan itte alusta loppuun. Kannatan ehdottomasti testaileen, jos et ole vielä tehnyt
Suosikki äänet: Hiekkakello, Meri, Viimmeinen hetki, Häviäjät ja Lasinen maa















7. Stam1na - Nocebo

Stam1na ei ole koskaan kuulunut lemppari bändieni listaan. En ole kyllä koskaan vihannutkaan, mutta pidin sitä ehkä liian keskivertona suosioonsa nähden. Siksi en odottanut mitään, kun rupesin kuuntelemaan tätä levyä, mutta yllätyinkin positiivisesti. En kyllä tiiä mikä oli toisin, mutta se iski paljon paremmin kun mikään muu Stam1nan levy. Lembbari Stam1na levy tähän asti ehdottomasti!!
Eniten maistuvat teokset: Pirunpaska, Valtiaan uudet vaatteet, Puolikas ihminen, Rabies ja Lepositeet

















6. Joose Keskitalo - Vyötä Kupeesi Ja Tule
                                                                                         
Tässäpä erittäin omalaatuinen astisti! Tykästyin Joosen musiikkiin vähän aikaa sitten syynä siihen on se, että se on erinlaista mihin olen folk musiikin saralla eksynyt (ps. vitun vähän folk musiikkia kuunneltuna XD). Synkkää lyriikkkaa yhdistettynä persoonalliseen lauluääneen plussana vielä mahtavaan soitantaan toimii hyvin. Mukana on myös uskonnollista lyriikkaa, onhan Joose kiihkouskovainen. Tämä kyseinen levy on taas Joosen parhaimmistoa ja odotan jo seuraavaa Joosea ilo mielellä(????) 
Styleimmät Styget: Tervetuloa, Kärpäset, Aleksander Aava, Vyötä kupeesi ja tule ja Mene säkin sisään





















5. Pariisin kevät - Kaikki on satua

Tämä taisi olla ensimmäinen asia mitä tänä vuonna tuli oikein ennakkotilattua.  Eikä tullut pettymystä taaskaan. Pariisin kevät osaa nää poppi hommat :DDD. Jokainen on varmasti kuullut biisin, jos toisenki. Jos "et" niin testaile ihmeessä! 
Dem guud songz: Olen kuullut merestä, Saari, On aika juosta, Ehkä kaikki palaa itsestään ennalleeen ja Häikäisee
















4. Wintersun - Time I


Tästä levystä voisin vaikka vääntää eebbisen sadun, koska tämä levy on sentään eebbinen :). Muistan kun lapsuudessani kaksi lemppari bändiäni oli Children Of Bodom ja In Flames. Siinä ohessa sitten tuli tutustuttua tähän kyseiseen bändiin. Jostain syystä pidin sitä silloin COB kopiona, enkä piitannut yhtyeestä sen kunmemmin (nuoruuden tyhmyys?). Vuodet kuluivat ja testasin muutamaan otteeseen kuunnella levyn uudesta, mutta kertaakaan se ei napannut :((. Sitten koitti vuosi 2012 ja aattelin testata, että nappaisiko nyt. Olihan viimme kerrasta kulunut mukavasti aikaa. Pistin testit tulille ja voi perkele kun se iski! Siinä lähi päivänä sainkin kuulla, että 8 vuotta odotettu "Time I" levy saisi julkaisunsa piahkoin. Odotin kuin kuuta nousevaa levyn julkkaria ja ei aikaakaan kun levy olikin jo soimassa. Yhden eeppisimmän intron soidessa siinä osasin jo ennustaa, että tulossa olisi mahtava musikaalinen nautinto. Levy kun oli kuunneltuna olin jo sitä mieltä että se on vuoden 2012 eeppisin levy ja pysyn sanojeni takana! ps. dis is truuu stooori and 5/5!! 
EEBENIMMÄT BIISERIT: When Time Fades Away, Sons Of Winter And Stars ja Land Of Snow And Sorrow






(Ps. Pistin tähän sen eebbisen intron, joten koko levy ei ole tälläistä. Pss. Vitun härö video mitä vittua?)















3. Eevil Stöö X Koksukoo - Fuck Vivaldi

Tuli tyypin räbäytyksiä kuunneltua tubesta ja kun prisman levyosastolla tuli vastaan niin päätin että vois kokeilla. Se oli hyvä, että kokeilin sillä tykästyin heti ja ajauduin heti KC/MD Mafian maailmaan :DD. Vitun läppää riimii ja timantin kovat Koksukoon biitit iskivät heti :). Tätä on kyllä perkeleesti tullu kuunneltua ja eikä oo vieläkään kyllästymisen merkkejä tiedossa. Odotan jo innolla josko uutta materiaalia saisi jo vuonna 2013!
Räbeimmät Räbit: Kumme kuollaan, Älä duunaa mitään paskaa, Kriippaa yös, Tapaaminen kaupalla, Mafia kertaa kaks, Hiihtopipot pääs ja Devinin näkönen dude





















2. Pää Kii - Pää Kii

Kun sain kuulla tästä bändistä olin innoissani, koska Kakka-Hätä 77 tuttu Teemu Bergman oli perustanut kyseisen bändin. Kakkista kun oli tullu ihailtua niin pakko oli ennakko tilata. Eikä pettymystä taaskaan. Biisit jää soimaan päähän ihan kympillä ja tekee vain mieli kuunnella uudestaan ja uudestaan ja uudestaan jne. Kyllä "työväenluokan rokkenrolli" vaan toimii! En sitten tiedä onko tässä mitään uutta, mutta meininki on kohallaan ja tietysti biisit ihan perkeleen kovia!! Vois avata kaljan saadana XDD.
Kovimmat rokit: Rakkaus repii meidät kappaleiksi taas, Keskellä pientä kiinaa, Ees jotain positiivist, Nyt skipataan kahvit, Kalifornia Dreaming, Erilainen lapsi, K-18 ja Luuletsä et mä oon huvikseni näin sekaisin


















1. Oddland - The Treachery Of Senses

Tässä sitten onkin ehdoton suosikkini vuodelta 2012! Itse en ole niin hirveesti mitää proge tyyppiä, mutta tämä on kyllä aivan täyttä kultaa. Aivan mahtava levy, joka vaan paranee ja paranee kuunnellessaan enemmän. Jokainen levyn biisi on kuin kadonnut lempi biisini. Uskon että tämä on klassikko, joka ei kuole koskaan. Tämä on myös aivan liian törkysen överin kova debyytti levy. Vaikea ajatella, että miten yhtye voisi tehä enää tätä parempaa levyä. Tältä yhtyeeltä se voi ehkä ollakkin mahdollista!
Parhaat Parhaudet: Above And Beyond, Flooding Light, Aisle Of Array, Past The Gates, Sewers ja Still The Spirit Stays



Joo eli täs ois mun top 10 kotimaiset levyt 2012!!! Rupeen väsään ulkomaisia ens viikon puolella. Pistän tähän alas vielä muita hyviä kotimaisia (joita olen kuunnellut), jotka ei päässeet listalle. muuten se olis terp :) 

Alamaailman Vasarat - Valta
Apulanta - Kaikki Kolmesta Pahasta

Cut To Fit - Havoc Supreme
De Lirium's Order - Veniversum
Hexvessel - No Holier Temple
Paleface - Maan Tapa
Jukka Poika - Yhdestä Puusta
Tukkanuotta - Subukokous





VITTU KU EN KEKSINY MITÄÄN SANOTTAVAA PARIISIN KEVÄÄSTÄ :DDDDDDD




2 kommenttia: